Bokat men inte klart

Bokade första delarna av sommarens semester idag. Så nu har vi flygbiljetter för utresan (med ett bolag till en stad) och för hemresan (från en annan stad med ett annat bolag) och de första tre hotellnätterna, i en stad där det händelsevis just den helgen är folkmusikfestival med Martin Simpson, Tom McConville och Little Johnny England. Häftigt! (tycker i alla fall jag, frun är inte riktigt lika entusiastisk.) Men vi ska boka hotell i två städer till, och minst en av dem har ett Primark, och båda lär ha Wetherspoonpubar.

Köpte några intressanta titlar om svensk historia vid dagens Överbybesök. Nu ska jag bli expert på Gustav Vasa och hans söner. Hittade också två par ljusblå jeans till bra pris, och Briggen serverade som vanligt mycket god mat.

Nu är man inte bara TV-kändis, och faktiskt för två dagar, oavsett vad artikeln säger, nu är man med i lokaltidningen också. Men det är inte första gången. Läs artikeln här. Programmen kan ni se på SVT Play. Vem vet mest, torsdags- och fredagsvarianterna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0