Så kom våren. Stora vattenpölar överallt på vägen hem från jobbet. När man ser snöhögarna överallt inser man att det bara är en föraning av vad som komma skall. Någon som har en liten roddbåt till salu?

Upptäckte att Jessica (ni vet vilken Jessica) kommer till Kulturbruket i vår för konsert tillsammans med Song of Joy. Såg det först idag och då var redan de två första bänkraderna sålda. Varför hörde hon inte av sig till mig först med nyheten? Har hon kanske koll på att jag inte ringde och röstade på henne i lördags?

Vi har eldat flitigt de senaste dagarna. Har som mål att elda upp all ved innan sommaren är här. Den räcker nog inte för nästa vinter också (det är minst två, troligen tre eller fyra, år sedan vi köpte ved senast, men man börjar se slutet på högen. Brasan ger inte bara värme. Den har hög mysfaktor också.

Skivan som går just nu, både på CD och i Ipoden är "Tournament of Shadows" med Little Johnny England, deras tredje och hittills skarpaste. Finns till min stora förvåning även tillgänglig via CDon. Kolla in den. Den bästa hårdrock som kommit ut på skivan sedan Steeleye Spans Babylon-skiva för 3-4 år sedan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0