Snart helg

Har just varit ute och försökt hjälpa våren. Det är märkligt. Vissa delar av gräsmattan är snöfria, men närmast att betraka som sankmark, på andra ställen ligget snön fortfarande halvmeterdjup. Så jag har kört lite "u-hjälpsmodell", flyttat delar av det vita från djupa partier till snölösa. Lite som att kamma sig på morgonen för att så gott det gör dölja kala fläckar. Men här är målet att på sikt skapa med kalt.
Aftonbladet skrek ju ut att "supervärmen kommer" på sina löpsedlar idag. Man skulle kunna tro att det handlar om tropiskt väder, men det skulle bli upp emot 15 grader på vissa ställen. Knappast läge att ta fram badbyxorna än.

I helgen är det Earth Hour. Dags att släcka allt elektriskt ljus en timme. Precis som förra året kör vi i Mellerud en helakustisk konsert i stearinljusbelysning. Den här gången ska jag dessutom hålla mig hemma och vara med. (Spelar med två konstellationer under kvällen.) Roligt är att ett par av våra grannkommuner har tagit efter och kör liknande arrangemang. Vi borde ha tagit patent på idén och sålt "formatet", som man gör i TV-världen. Men då kanske de musikansvariga St Martin-in-the-Fields, kyrkan vid Trafalgar Square i London, hade blivit sura. Vi knyckte ju ursprungligen idén från dem.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0