Yra

Jobbade 15 timmar i fredags och drygt 8 igår. Mycket lyftande och bärande, och massor av svett. Spenderade en förmögenhet på alkoholfria och osockrade drycker. Lyckades ändå hälla i mig en liter starkare varor och massor av melon igårkväll för att återställa vätskebalansen. Men det var värt det.
Barnaktiviteterna i fredags blev en succé. Kanalyrerocken höll tidsschemat, och juryn gjorde en modig val av vinnare, och Kanalyreidolen var minst lika bra som vanligt. Grattis systrarna Larsson som vann. Att se tjejernas reaktion på överraskningen, när Magnus Carlsson (Barbados/Alcazar) dök upp och sjöng tredje versen i deras gemensamma sång "För kärlekens skull" var häftigt.

Väl hemma slappnade jag av med andra halvlek av Tyskland-Argentina. Jag har aldrig variot någon stor vän av Tyskland när det gäller fotboll, men jag får nog ändra mig. Vilken uppvisning. Vilken precision och kyla i de avgörande ögonblicken. Tre vackra mål.
Om någon för två veckor sedan hade sagt att det enda sydamerikanska laget i semi skulle vara Uruguay hade vi nog skrattat rått.

Idag är det musik igen. Vid 10-tiden kommer Elin hit för att repa och kl 1500 ska vi ha gemensam konsert i Håverud. Nog den konsert i sommar, alla kategorier, som innehar det största åldersspannet. Det är 41 år emellan oss. Spännande.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0