Snart 500

Detta är inlägg nr 497 på min blogg. Bara så ni vet.

Magen har ordnat till sig tillräckligt för att just ha gett möjlighet till avnjutandet av en semla, ackompanjerad av ett avsnitt av "Tillbaka till Aidensfield". Det är inte utan att man längtar tillbaka till Yorkshires hedar och Goatland (där den spelas in) när man ser serien. Under introt är det så härliga sommarbilder, och kontrasten mot kylan och snön utanför är mer än stor. Vem vill inte byta snålkall blåsig januaridag mot solig sommardag i England?

Hade en härlig kväll på Dalslands Konstmuseum igår. Fullt med folk (cirka 70) och svängig gladjazz. Dessutom mängder av skämt från sångaren Leif Hultin. Jag håller med i hans undran: Varför säljer de grillkorv i 10-pack när korvbröd säljs i 8-pack? Det är något skum där någonstans.
Hoppas bara att vi kan dra lika mycket folk när vi spelar där med Albans Kapell om två veckor.

Bokade biljetter till Ukulele Orchestra of Great Britains konsert i Göteborg 21 april i morse. Gick in på TicNet bara 40 minuter efter att biljetterna släppts. Hamnade på 4:e bänkraden. Hade hoppats på längst fram för att kunna vinka till bandet. Men de är tydligen populära. Tur att jag såg annonsen för Stockholmskonserterna i tisdags, annars hade vi kunnat bommat det helt. Inga annonser i Göteborgspressen än.

Såg ett nytt bevis på förtrycket av män i en notis i dagens SvD. Tänkte jag skulle kommentera den i bloggen, men har glömt vad den handlade om. Jag gammal? Nä, det är jag inte. Är inte vadå?

Att Hemköp och ICA har delvis samma extraprioser kan jag förstå. Någonstans i bakgrunden finns där ett litet ägarsamband. Men idag hade även Konsum två avocados för 10 kr. Tydligen dagens riktpris. Däremot chansade jag på att köpa apelsiner vid första butiksbesöket, på ICA, bara för att finna att både Konsom och Hemköp var betydligt billigare. Smällar man får ta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0