Fredag

En köttbit, några stekta champinjoner. broccoli, klyftpotatis och ett par glas gott rödvin, då är man säker att det är fredagkväll. Lägg sedan till veckofinalen av Vem vet mest, ett hysteriskt roligt av Absolutely fabulous på BBC och så På spåret, så blir vissheten total.

Haft en bra dag. Fick besked om att det blir gitarrfestival även i år. Måste börja fundera över artister. Låga odds på Celia Linde och Janne Schaffer. Men var inte för säkra. Blev klar med den preliminära versionen av samrådsredogörelsen för Melleruds översiktsplan. Hittade en bra form och kunde hålla den på 13 sidor. Blir nog ett par sidor längre i slutversion, men långt från de drygt 100 vissa dnra kommuner har. Vem läser 100 A4-sidor sammanställning av inkomna synpunkter?

Och så det vanliga fredagsritualen, att handla. Vi gynnade som vanligt alla tre livsmedelsbutikerna i centrum, men den här gången fick butiken med gröna skylten, den som säljer ädla drycker, klara sig utan vår närvaro. Efter kvällens konsumtion har vi fortfarande 20 flaskor vin i stället, och ett antal överblivna julöl i kylen. Drick upp först, köp nytt sen.

Så kan jag meddela att "Polska från Ödskölt" fortfarande surrar i mitt huvud. Men nu har jag konstruerat ett bra gitarrarr av den, Kom till Warwick Folk Festival i juli så får ni höra den!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0