Lunchrast

De medhavda pannkakorna och innehållet i salladsburken uppätet. Promenaden till Konsum för fruktinköp (äpplen 10.90/kg, apelsiner 9.90) genomförd. Tid för ett kort blogginlägg innan jag övergår till översiktsplanen.

Det är kul (eller inte) med väderleksrapporterna på morgonen. De är just nu ganska vida. Idag talade de om att det i vårt område skulle bli 5-15 grader kallt. Jättebra att veta. Dock lite bättre än tidigare i veckan när det skulle bli minus 2-15. Fantastisk ledning för hur man ska klä sig. (Obs! Ironi.) De kan ju lika bra säga: Det blir temperatur.

Hade en retlig morgon. Först var sudukon jättetuff. Så lossnade det och siffrorna fylldes i med ganska högt tempo. Till sist bara en kvar, en trea. Upptäcker uppgivet att det redan står en trea i samma rad i en annan ruta. Shit. Det är alltid bättre att misslyckas tidigare. Har en skyllt i köket (på engelska) som säger något i stil med: "Om du misslyckas så förstår genast alla bevis på att du ens försökte." Lite svårt med en nästan helt ifylld suduko. Speciellt när man envisas med att lösa med hjälp av en kulspetspenna.

Ska förresten gå hem lite tidigare idag. Jag blir hämtad redan 17.15 för att vi ska hinna repa lite på museet innan det är dags för konsert. Känns ganska rätt att ta kompledigt en dag när man ska spela gitarr på kvällen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0