Julen fortsätter

Har det senaste året gått ner en massa kilo genom tre regler: Inget godis, bara en portion när jag äter, massor av grönsaker. Försök hålla detta en julafton, med skumtomtar och chokladaskar på vardagsrumsbordet, och ett julbord med fler kötträtter än jag kan räkna till. Lägg dessutom till en bristande karaktärsstyrka när det gäller mat och katastrofen är ett faktum.
Tröstade mig med att jag skottat lite snö på morgonen och att det krävs viss ansträngning att öppna julklappar. Får väl ta en promenad, alternativt skotta garagetaket idag för att kompensera. Klimatkompensation är inte så svårt i förhållande till viktdito.

De kommersiella TV-kanalerna hade specialiserat sig på amerikanska julkomedier. Såg första halvan av Nu är det jul igen 2. Insåg rätt snart att det var den elaka rektorn som skulle bli tomtens nya fru. Sörjde därför inte för mycket när jag blev nedröstad till förmån för Kalle Ankas jul. Led som vanligt med stackars Pluto när han som vanligt mobbades av de samvetslösa, elaka ekorrarna Piff och Puff. På kvällen efter julklappsutdelningen såg jag Surviving Christmas, och gissade även där rätt på vilka som skulle bli kära.
Bommade hela Jul i Folkton (julbordet) och halva Sarah Dawn Finer-konserten. Hennes julskiva från i år är ett måste i alla musikintresserade hem.

Kommentera vad som står i tidningarna idag är inte möjligt. Det kommer inga! Så det så.

Kommentarer
Postat av: Stellan Johansson



Jul i folkton var verkligen julens höjdpunkt när det gäller TV-program!

2010-12-25 @ 11:37:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0