Porr till frukost

Ja, ni läste rätt. Idag hade vi en regelrätt porrshow som underhållning till frukostflingorna. Men storsinta och vidsynta som vi är blev vi inte särskilt upprörda. Snarare intresserade. Det var en pilfinkshanne som överväldigades av vårkänslor och hoppade på en dito hona som satt i häcken utanför fönstret. Mycket flaxande och mycket upp och ner. Hon verkade dock inte ta illa upp, för hon satt lydigt kvar på sin gren hela tiden.

Igårkväll var trubaduren och hans svärson på besök. Vi repade inför fredagens framträdande på Visklubb 67 i Säffle. Det är Corneliskväll och vi ska framföra herr trubadurens två hyllningsvisor till sagde svensk-holländare samt en av herr Vreeswijks Victor Jara-översättningar, Manifest. Den senare har en del konstigheter för sig i takträkningen, så man måste hålla sig vaken om det ska bli rätt.

Har haft Cookies & Beans nya CD i Ipoden ett par dagar. Riktigt njutbart faktiskt. Konstaterar med glädje att de ska spela på samma festival som Still No Bagpipes och Albans Kapell i juli, Folkfest i Lidköping. Vi ska spela på fredagen och med min vanliga tur ska väl tjejtrion uppträda på lördagen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0