Interregionalt

Om man räknar antal körda mil per spelad låt låg vi högt igårkväll. 2 * 6,5 mil för att spela tre låtar. Låt vara att den första är ganska lång. Men det var kul att bege sig utanför Västra Götalandsregionen för en spelning. Första gången sedan vi spelade i Blekinge för drygt 1,5 år sedan. Och det var kul att få spela för en fullsatt salong (drygt 100 personer) även om deras primära besöksorsak inte var vårt framträdande.
Efter oss kom ett par unga tjejer från Åmål som också spelade tre låtar. Bra sångröster, intressant låtval (en relativt okänd Ted Gärdestad, Sånt är livet och en Kent), men lite ungdomligt slafsigt gitarrkomp. Så var det huvudattraktionen, ett värmländskt band som gjorde blues av Cornelis. Resultatet var inte alltid helt lyckat, men jag kanske är bortskämd. Vi har ju några superba bluesartister här i Mellerud.
Vi åkte hem i pausen.

Hemma vid 2130 och hann med sista avsnittet av Solsiden. Ansluter mig reservationslöst till alla hyllningskörer om det programmet. Ser verkligen fram emot en fortsättning. Som avslutning fastnade vi framför Mord i Sinnet på TV4+. Ruggigt bra avsnitt. Måste se den fler gånger. Problemet är bara att den slutar strax före midnatt, långt efter att jag brukar ha somnat. Igår höll vi oss vakna hela avsnittet igenom båda två, vilket säger en del om hur bra det är.

Strålande väder nu på morgonen. Dags för långpromenader tror jag. Tyvärr måste jag hinna med deklarationerna också, samt en kort sammanfattning av skollagspropositionen, nu under helgen. Men är turen med oss blir det grillpremiär framåt eftermiddagen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0