Fyrsträngat

Härlig dag igår. Tog kompledigt under eftermiddagen för att köra ner till Göteborg. Hann med lite affischering för KAOS på nervägen, och ett kort besök på Rämjes.

Så IKEA och inköp av lite glas och dylikt. Får jag rekommendera IKEA-besök på tidiga onsdagseftermiddagar? Inga köer, ingen trängsel. Men det verkade vara barnvagnarnas glada tid. Var och varannan hade dylik. Kände mig lite tomhänt där jag gick runt med bara en bärkasse.

Träffade frun vid Heden, där det för en gångs skull var lätt att hitta en p-plats. Vi sammanstrålade med sonen på Pedagogen, och så upp till Avenyn igen för att träffa hans käresta och hitta en restaurang. Förrsten, känner sonen alla i Göteborg? Jag vet inte hur många gånger man får stanna för att han ska snacka med någon.
Eftersom det var länge sedan (tre månader ungefär) vi var i London senast så tog vi Lilla London. Filet Mignon på fläskfile för 99 kr per person.

Lorensbergsteatern var inte riktigt fullsatt, men applådåskorna lät som den var det. Ukulele Orchestra of Great Britain var i högform hela kvällen, även om Will saknades. Han skulle ha flugit in några dagar tidiga, men han var också en av de ask-drabbade. Kvällens bästa vits var: "Förra året dog den isländska ekonomin och nu sprider de askan över världen." Vi skrattade också gott åt alla referenser till Mellerud från scenen. George intro var "It is nice to be back here in Mellerud again" och Jonty demonstrerade att han kunde säga "Hårda bud i Mellerud". Publiken fattade nog inte att de verkligen varit Mellerud två gånger.
Efteråt, när nästan alla utom vi och några damer som ville ha sina ukuleles signerade hade gått hem, kom de allihop ut i foajen för snack och kramkalas. Kändes som att se gamla vänner.

Hemma strax före ett i natt, men glada och nöjda.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0