Premiär och osis

Igår var en stor dag för oss. Vi tände höstens första större brasa. Plötsligt rusade temperaturen i vardagsrummet upp från drygt 19 grader till nästan 26. Det främsta myset är dock inte temperaturhöjningen, det är elden i sig. Det är bland det mest lugnande som finns att sitta och titta på en öppen eld.

För ett år sedan var jag  på Kulturbruket och såg Anna Lundqvist Quartet, en underbar konsert. Tyvärr hade bandet ingen CD att sälja. Den var inspelad men bolaget hade beslutat att inte ge ut den förrän ny i höst. I veckan kom den. Fina recensioner i en mängd tidningar, releaseturné bokad och ett spår med på Liras senaste CD. Vad händer då? Jo, distributionsbolaget som ska se till att skivan når butikerna (inklusive CDon och sådana) går i konkurs, så skivan är nästan omöjlig att få tag på. Tala om osis. Men gör ett försök. Spåret på Lira-CDn är helt suveränt.

Vad är egentligen entreprenörskap. Jo, att komma på en banbrytande idé, göra en plan och sedan genomföra det hela. Låter precis som värderån med helikopter ....

Kommentarer
Postat av: Hellman

Var det blivande rånare kommunen satsade på när vi för ett antal år sedan utbildade lärare i ett entreprenöriellt förhållniningssätt?

2009-10-01 @ 14:40:39
URL: http://www.stefanhellman.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0