Kopior

Litet går långsamt när man är sjukskriven. Än långsammare när TV4 Guld slutat sända "Tillbaka till Aidensfield" på eftermiddagarna. Ersatt av Baywatch. Tror inte en person med hjärtproblem ska se den serien. Alldeles för många damer i tajta baddräkter för att hjärtat ska hålla sig lugnt.

Såg de tre sista avsnitten av Waterloo Roads andra säsong igår. Nu får jag vänta till efter nästa Londonbesök innan jag ser vidare. Serien finns inte att få tag på i Sverige. Ska försöka få tag på Salingers "Räddaren i nöden" som bok istället. Det stod sex sidor om författaren i en av morgontidningarna idag. Kul att någon kan gå till historien som en av seklets stora efter 1 (eller var det 2) roman och ett par novellsamlingar. Någon som noterat att även jag skrivit en roman? (För ungdom, men ändå. Kanske dags för en notis i någon litteraturhistorisk översikt.)

Engelsmän är roliga. Vi var på konserter på The Spa Centre i Leamington Spa i våras (Fairport så klart) och sedan dess skickar stället regelbundet reklam till oss. Har de inte noterat att vi bor i Sverige? Hur ofta tror de att vi kvistar över?
Konstaterar att engelsmännen har en viss fabless för tribute band. I höst bjuds det, förutom Martin Simpson, Eliza Carthy (båda nästan orsak att kvista över), en rad musikaler på turné och lite gamla överlevande 60-talsband (ibland med bara en originalmedlem, och vad sägs om The Dreamers utan Freddie, då har det liksom förlorat sin mening).
Här kommer listan på de tillägnasnband som ska spela i leamington Spa under hösten: (Och för vissa kan ni ju gissa vilket band de "tributerar", ibland är det uppenbart.)
* Spirit of Pink Floyd (redan nu på onsdag, så det är kort om tid Glenn)
* Abba Mania
* One Night of Queen
* Rocket Man (tänk stora glasögon och flygel)
* A Vision of Elvis
* Stairway to Zeppelin
* Talon - The Best of Eagles
* Homeward Bound
Sedan kan man ju undra över reklamen för "Sensational 60's" som ska innehålla "some of the most influential bands of the time". Gissa vilka! Jo, Tremeloes, Marmalade och Dreamers (utan Freddie). Vad skulle rockhistorien varit utan dem.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0