Trots allt

Hade inte tänkt skriva något ikväll, men efter lite choklad och rödvin, och en Midsomer Murders på åttan som inte presenterat något mord efter mer än 30 minuter ändrade jag mig.
Såg dansbandskampen två gånger igår kväll, första och sista. Ingen bra reklam för dansband. Blev mest överraskad av att det var så få riktigt bra sångare. Har alltid trott att ett framgångsrecept för ett bra dansband är en bra sångare. Men ärligt talat, vem i Säfflebandet kunder sjunga. Eller vad sägs om den hemska versionen av "Oops I did it again"? De flesta tjejer som ställer upp i Kanalyreidolen skulle gjort det bättre. Avstår nog från programmet fortsättningsvis. Det löjliga är att på bordet låg senaste Harry Potter-DVD:n och vi kunde sett den istället.

Dagen har varit ganska lugn. Frun har varit kyrkvärd på två gudstjänster så det har varit tomt och tyst här hemma. Hann skriva klart och skicka ut Nytt om Skola, göra lite bokföring och hitta fler låtar att spela. Har en tjock bunt med nya låtar att lära mig tillräckligt bra för pubspelningar. Borde tittat mer efter julsånger, men det finns tid kvar. Mukuleles julshow (2 * 15 minuter) ska inte presenteras förrän 13 december.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0