Kall måndag

Var lite Bangles i morse innan jag fick ordning på vad jag egentligen skulle göra på jobbet den här veckan. Alltid så efter några dagars semester. Kanske den stora versionen av den Bodil Jönsson kallar ställtid.
(Bangles? Ja, de sjöng ju en låt som heter "Manic Monday".)

Kallt och blåsigt i morse. Det känns verkligen att det blivit höst. Nästan så man får tankar på att stanna hemma från jobbet för att slippa promenaden dit. Och på lunchen var det värre. Regn! Men det höll sig borta på hemvägen.
Men vad händer på morgonen när man kurar som värst? Jo, Radio Väst ska ha pristävling. Inget fel i det. Men vad spelar de för låt man ska identifiera? Jo, Wilmer X:s låt om att våren är här och att fotbollssäsongen just börjar. Jag bärjar förstå känslan Spike Jones hade när han i början av 1960-talet slutade med musik. Han sa något om att "dagens (dvs det tidiga 1960-talets) musik är så dålig att den inte går att göra parodi på". Det är inte lönt att skämta med Radio Västs musikläggare längre. Han/hon gör det för enkelt.

Skinkan vi påbörjade igår gick alldeles utmärkt idag också, denna gång med potatismos som tillbehör. Undrar vad den ska ackompanjeras av imorgon?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0