Bra rep

Nej, inte ett kraftigt snöre utan en bra repetition. Vi skulle bara snabbt dra igenom några låtar vi ändå kunde, men det blev cirka 3 timmar, med ett nytt arrangemang på en gammal klassiker (tänk att under knappt tre minuter kombinera hårdrock, nordisk klassisk musik och en dansbandssångare) och en ny låt. Vi hittade också en bra röd tråd genom låtarna, ett släktträd om man så vill, och allt är nu laddat för 25 fina minuter i Kulturbrukets café kl 1430 på lördag. Be there, or be square.
Kanske var det drycken förtjänst. Under repet hann vi prova tre Fullers öl och ett från Wychwood. Och diskutera en eventuell gruppresa till London.

I övrigt var det en arbetssam söndag. Fortsatt halltämning, sortering av allt skräp i köket, biltvätt (för hand eftersom Shells nya automat inte är installerad än), den obligatoriska söndagsskräpslängningen, räkningsbetalning (lite böcker och skivor, CDon måste vara vår vanligaste betalningsmottagare) och frysavfrostning. Trots detta höll vi oss vakna tills mördaren i Midsommer var avslutad. Inte illa.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0