Traktorer och ukuleles

Enligt Expressen ska de tydligen auktionera ut traktorer i London. Det var i alla fall något om bondbilar som skulle säljas.
Dålig vits eller hur? (Även om det är sant att det ska bli en auktion på Bondbilar i London.) Jag insåg i efterhand att det bara var en uppvärmning inför kvällen. Med sonen hemma utvecklades den till en orgie av dåliga vitsar (ni hittar dryga dussinet på badjokesbloggen).  Till slut fick frun i huset nog och gick ut i köket för att syssla med annat. Oj, vad rent det blev där ute.
Däremot tog överföringen av Still No Bagpipes-konserten längre tid än vänta. Datorn tog nästan fem timmar på sig att bearbeta drygt 90 minuter musik, men idag kanske.

Ni som sett Ukulele Orchestra of Great Britain den senaste tiden har säkert hört deras skämt om att de inledde sin karriär med att göra musik till stumfilmer, följt av en stund tystnad. Med tanke på det hoppade jag högt när jag i morse fick deras senaste nyhetsbrev och hittar följande nyhetsstick, troligen skrivet av George: "While I have your attention I would also like to highlight that we will be performing our new silent film show at BFI Southbank on the 6 June 2009 as part of The British Silent Film Festival." Jag var tvungen att kolla, och ja visst, det stämmer. De ska spela där.

På tal om the Ukes. Glenn fick denna bild från Will. Måste vara tagen av Hester Goodman eftersom hon är den som saknas. Kan ni urskilja vilka som är engelska ukulelespelare och vilka som är lokala representanter för samma yrkesgrupp? Ledtråd: 5 av de förstnämnda, 3 av de senare, och med ett undantag är engelsmännen lite mer vänsterorienterade (eller höger om man ser det hela ur ett annat perspektiv).

Den manliga delen av Ukulele Orchestra of Great Britain på Melleruds station med tre representanter för lokalbefolkningen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0