Gårdagens

Gårdagens roligaste radiorubrik: "NU-sjukvården kommer att fortsätta blöda." (Räcker det inte att patienterna gör det?)
Samtidigt meddelas att ett sjukhus ställde in operationerna i förrgår på grund av blodbrist.

Gårdagens "Hur tänkte du då?: Såg en affisch där en invandrarkvinna förklarar att hon tänker rösta på Sverigedemokraterna i det kommande valet. Hon vill tydligen vara med om att "återupprätta Sverige" som affischen proklamerade.
Kom osökt och tänka på när vi på 1980-talet hittade en massa BSS-klotter på Brandbergsskolan. (BSS = besvara Sverige Svenskt.) Efter lite forskning kunde vi ta in killen som var huvudansvarig och tala om för honom att om det han klottrade på väggarna blev verklighet skulle han åka ut först eftersom hans mamma var från Finland och hans pappa från Marocko. Han slutade klottra. (I alla fall den bokstavskombination han tidigare spritt omkring sig.)

Gårdagens försäljningssabotage var larmrapporten om hur danska grisar behandlas. Helt plötsligt förstår man nästan hur den danska fläskfilén kan vaa så billig. Men så, idag kommer rapporter om att svenska grisar också lider. Frågan är vilken nationalitet det ska vara på fläskfilén för att man ska kunna äta den med gott samvete.

Och så lite aktuellare:
Dagens "Vem ska man tro på" gäller skivrecensioner. Deportees nya höjs till skyarna av SvD men får mycket ljumma recensioner av DN. SvD hyllar också Calaisas nya, som sågas i GP (och förtigs i DN). Men alla är eniga om att den musikaliska kvaliteten på Molly Sandéns utgåvor skulle höjas om hon fanns på ett bolag som inte styrs av Bert Karlsson. Kul att de kan enas om någonting.

Kommentarer
Postat av: Anders @ ungsvensk.se

Var tionde sverigedemokrat är invandrare. Du vet ingenting om SD:s politik. Pinsamt.

2009-11-28 @ 10:27:41
URL: http://ungsvensk.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0