Hemsk Gamtidning och goda nyheter

Veckans "Ställ-dig-därborta-i-hörnet-och-skäms"-pris går till allas överraskning inte till Expressen. Istället tilldelas det Svensk Damtidning. I måndags skrek deras löpsedlar ut att Viktoria fortfarande var ensam, trots förlovningen, och tidningen undrade (på löpsedeln) i skarpa ordalag varför Daniel inte fanns vid sin fästmös sida. Ooops, som en engelsktalande skulle säga. Sedan några dagar vet väl alla löpsedelsläsare svaret. Jag hoppas tidningen (om den nu ska kallas det) kommer med en riktigt rejäl ursäkt i nästa nummer.

Mailboxen innehöll igår en av de bästa nyheterna på länge. Fairport Convention kommer tillbaka till Sverige i höst. De ska spela i Göteborg 1 oktober och i Uppsala 10 i samma månad. Vem vet det kanske blir fler spelningar ändå för gruppen som de senaste 20 åren bara gjort tre svenska konserter, varav två i Mellerud. Nu sjunker helt plötsligt Mellerudskonserternas andel från 67 % till 40 %. Men vem klagar. Det är bara 13 mil till Göteborg.

Vet ni förresten att Hans (från Hans och Greta) var en riktig kvinnotjusare och hade ihop det med både häxan, Törnrosa, Snövit och de lilla sjöjungfrun? Inte? Då bommade ni alltså Estetprogrammets vårmusikal "Det var en gång". Synd för er, för den var ruskigt bra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0