Fel, men ...

Alla säger att man ska erkänna sina fel. Men vi som inte gör några fel? Ok. Jag ska vara storsint och för andra gången på kort tid erkänna att jag gjorde fel. Men tro inte att det kommer att bli en vana.
Igårkväll tvekade vi om vi skule grilla hamburgare eller stanna inne och äta tortillas med köttfärs. Vädret växlade hela tiden och til slut tog jag det slutgiltiga beslutet. Molnen ser ut att hopa sig och det blåser upp. Vi äter inne. En halvtimme senare, när maten var klar, var det solsken och nästan vindstila utanför, och så höll det sig ett bra tag.
So what? Hamburgare i bröd och med lite grönsaker och annat på är väl nästan samma sak som tortillas med köttfärs och grönsaker i, eller? Dessutom är kryddningen bättre i tortillasköttfärsen.
Hade vi dessutom stannat ute och grillat så tar det en massa tid, och då hade vi inte hunit se hela första Wallander-DVD som man fick gratis med Aftonbladet OCH en stor del av Henrik Schyfferts monolog. (DVD:n var över tre timmar). Så mitt beslut var fel, men det blev så rätt.
(Här skulle jag lagt en länk till "Hedgehog Apology" från Not the Nine O'Clock News, men den finns konstigt nog inte på YouTube.)

Har ni förresten tänkt på likheterna mellan Wallander och Morse? I alla fall i de tidiga filmer med de båda, dvs Lassgård som Wallander. Båda lyssnar på opera och både dricker för mycket.

Så en hyllning till laget som om drygt två timmar på nytt vinner Premier League i fotboll, Manchester United. De gör tvärtom mot alla andra. Andra sparkar tränare till höger och vänster, Man U har haft sama manager i ungefär ett kvarts sekel, och han har fått stanna även när det inte gått så bra. Andra köper massor av spelare och byter stora delar av truppen varje år. Man U köper några få, noggrannt utvalda spelare varje år. Stommen är kvar år från år, Ryan Giggs t ex har spelat i klubben i 20 år.
Budskapet är tydligt: Långsktighet och stabilitet lönar sig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0