April i maj

Det är verkligt aprilväder just nu, trots att vi kommit en bra bit in i maj. Igår hade vi regn, molnigt, stark blåst samt solsken, dock inte allt på samma gång. Lite Nya Zealand faktiskt. Där pratar man om "four seasons in a day", och i Auckland kunde man aldrig vara riktigt säker på hur vädret skulle arta sig är man tittade ut genom hotellfönstret på morgonen.

Det är lärorikt att arbeta med ungdomar. Igår meddelade en av Kanalyreidolskandidaterna att hon vill sjunga "Ave Maria" i sin audition. Va? tänkte jag förskräckt och förundrad. (Inte för att det är något fel på klassikern i sig, men dels är den minst sagt lite udda i sammanhanget och så var temat musik från USA.) Men det visade sig vara "Ave Maria" av Beyoncé Knowles, och helt plötsligt hade jag upptäckt en urvacker popballad som av någon märklig anledning passerat mig helt obemärkt.

Jag blev lugnad när vi tittade på Lynley-DVDn igårkväll. "Guds ord" hänvisade till Koranen, så det var ingen signal från statskyrkan om att jag borde vara en mer frekvent besökare. Hustrun får även fortsättningsvis försvara familjefärgerna i kyrkliga sammanhang.

Sonen dök oväntat upp i Mellerud igårkväll. Han behövde plugga i lugn och ro, sa han. Om han bara vaknar i tid kan vi mycket väl ha ett antal Still No Bagpipes-låtar ute på YouTube under helgen. Watch this space for messages.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0