Besvikelser

Slutresultat: Hostan - Staffan Scheja 1-0.
Dvs. Av hänsyn till andra åhörare stannade jag hemma igårkväll.

På vägen hem tänkte jag köpa mig en färsk kyckling. Hemköp annonserade om att de sålde sån för bara 19,90 kg denna vecka. Bäst att passa på.
Besökte Hemköpbutiken . Visst de hade några färska kycklingar till salu, men till ungefär dubbla priset.
Gjorde ett nytt försök i Hemköpbutiken på vägen hem. Trots stor affisch utanför om erbjudandet hitade jag inte en enda färsk kyckling i butiken.
Varför annonserar man om varor man inte har? Annonsen kom i måndags så de kan väl inte ha tagit slut redan första dagen? Skärpning anbefalles.

Ettt nytt bevis för att världen blivit galen:
I TTela berättar en insändare om hur åklagaren lagt ner åtalet mot ett par ungdomar som först rånat en annan yngling på mobilen och sedan misshandlat offrets pappa när denne försökt få tillbaka sonens tillhörigheter.
I andra tidningar kan vi läsa hur en 15-åring som grymtat mot en polis blivit dömd till böter.
Jag försvarar inte den senares tilltag, men när man lägger de båda fallen bredvid varandra blir det absurt.

Sofia Karlsson har kommit med en ny skiva. Fina recensioner i DN och GP och strålande i SvD. Hoppas att rubriken på denna blogg inte stämmer när skivan dyker upp i brevlådan om någon dag.
PS. Om ni inte har de tidigare skivorna SK har givit ut så finns de på CDon för 79 kr/st. Både Dan Andersson-skivan och Visor från Vinden är obligatoriska i skivsamlingen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0