Måndagens blogg

Såg TV-vädret igår morse. Sponsrat av resebyrån Apollo. Känns lite konstigt faktiskt. De svenska väderrapporterna sponsras av ett företag vars främsta ambition är att folk för en stund ska lämna landet. Står de möjligtvis i maskopi med de vädermakter som just nu bara ser två alternativ, olidlig värme eller kylar och regn?

Lyssnade lite på Digilistan i P3. Nio Michael Jacksonlåtar bland de 40 första. Med all den press mannen fått den senaste veckan var det väl inte helt oväntat. Bevisar en gammal sanning: Om du vill bli riktigt berömd och hamna på alla listor ska du dö. Men som Magnus Uggla konstaterade på en LP för många år sedan, "Va Ska Man Ta Livet Av Sig För Om Man Inte Får Höra Snacket Efteråt".
En av veckotidningarna konstaterade igår på sin löpsedel: "Michael Jackson begravs utan hjärna" Lite tvetydigt. Är det begravningsentreprenörerna som glömt bort att tänka igenom det hela, eller gick MJs vurm för plastikkirurgi lite för långt?

Theresa Andersson stormade in på Kulturbruket igårkväll. Det är omöjligt att inte ryckas med av hennes entusiasm. Dessutom kombinerar hon det med kunnande. Hon är en ypperlig sångerska och violinist, och riktigt duktig även på slagverk, dulcimer (äntligen en dylik på en scen i Mellerud, måste plocka ner min från väggen och börja öva) och gitarr. Och Kulturbrukets intimitet är perfekt för henne. Hon inledde med en sång helt oförstärkt, bara hennes röst, fotstamp och tamburin. Och i avslutningen byggde hon en egen kör i Crosby, Stills, Nash & Youngs "Find the cost of freedom". Missa henne inte om hon kommer i närheten av er.

Bara STIM-uppgifterna från Kanalyran, städning på kontoret, bortkodning av telefon och e-post kvar. Sedan tar jag semester. Dagens inspelning med Nadia och Jonna får jag nästan räkna till det senare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0