Spydigheter

Det måste vara nyhetstorka. En av de nyheter både GT och Expressen hade på löpet idag är att Anders Lundin inte tittar på TV4s allsångsprogram från Liseberg. Vilken chock! Är regeringen underrättad? Har EU upprättat någon krisplan?
Jag trodde i och för sig att Anders Lundin tillbringade sina måndagskvällar med att förbereda sig inför tisdagens sändningar, men jag kanske har fel. Han kanske varken gör det eller tittar på TV4. Undrar vad han gör då.

Och antingen är Pernilla Wahlgren/Ingrosso väldigt ombytlig, eller också har minst en av våra veckotidningar fel. Enligt en löpsedel har hon efter en sommar med någon som heter Peter bestämt sig för att gifta sig på nytt, men enligt en annan har hon återförenats med ett av sina ex. Eller var det så att Peter var så hemsk mot henne att hon istället beslutade sig för att istället gifta sig med ett ex?  Eller ...

Och vad ska man säga om Federicia Pelligrini, nybliven världsmästarinna i simning? Hatar hon män, eller är hon redan upptagen? I referatet av hennes lopp förklarade expertkommentatorn Hans Chrunak att ingen har chans på Pelligrini. Eller menade han att ingen har någon chans mot henne? Nej, min tolkning är roligare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0