Röda vinbär

Plockade röda vinbär igår. Rensade våra buskar totalt, trodde jag. Var stolt över resultatet, drygt 1 liter rensade bär. Inte för att jag äter röda vinbär (jag håller mig till de svarta, och helst i form av sylt). Frun pratade om att "den andra busken" var full av bär. Jag hävdade att den var nästan död. Det visade sig att hon talade om en tredje buske jag bommat. Vi plockade av den och rensade bären i all hast medan grillen arbetade upp sin värme. Ytterligare 1 liter. Wow!!!!
Hann också med att rensa ett antal meter ogräs längs häcken, tvätta bilen och köpa färg till badrummet. Har lovat frun att det ska se anorlunda ut när hon kommer tillbaka från den tvåveckors kurs i Scarborough hon packade för igår. Efter att ha läst all information om stället inser jag att jag också borde anmält mig.

Idag ska jag äntligen besöka Evert Taubes värld på Liseberg. Tar det på hemvägen från Landvetter. Passar på att besöka IKEA också för inköp av detaljer till vårt "nya" badrum och nya hyllor för DVD och uppslagsverk. Vi har nog den mest informationstäta hallen i Mellerud. Minst sju kompletta uppslagsverk. Blir åtta när den nya bokhyllan är på plats.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0