Vilket slöseri

1. Snöfallet
Kan man inte kräva att vädert bestämmer sig? Igår ymnigt snöfall med tillhörande skottning, idag smälter det mesta bort. Varför snö om det ändå ska försvinna direkt? Bara för att reta oss, eller ... ?
2. Programtid 1
Om de nöjde sig med att ha melodifestival i Melodifestivalen, och inte kände sig tvungna att hitta på en massa annat runt omkring, så att de tävlande melodierna ibland framstår som en bisak i sammanhanget, skule de antingen kunna korta programtiden rejält, och säkert också spara en slant, eller släppa fram fler bidrag.
Igår lyckades jag faktiskt se tre av bidragen på TV och höra resten i bilradion. Men om det var de starkaste låtarna som skickades in kan ni ignorera vad jag skrev ovan om at släppa fram fler bidrag. Och utifrån radion beskrivning av BWOs scenklädsel är jag glad att jag hörde bidraget i radio. När man ser vad de sätter på sig undrar man ibland om de inte borde byta namn till BWB, Bodies without brains.
Men Molly Sandén har en mäktig pipa. Men varför måste man överlasta låten med en massa stråkar? Sanna Nielsen förra året vann på just detta, att det aldrig blev för mycket.
3. Programtid 3
Både radio och TV verkar nuförtiden satsa mer på trailers än de program man gör reklam för. Undrar hur många timmar om dagen kanalerna ägnar åt att veva dessa evinnerliga snuttar. Som en kompis sa igår: Man blir ju trött på programmen innan de ens har hunnit visas.

Vaknade imorse med ömmande fingar och värkande huvud. Men det var det värt. En kvällsspelning med Still No Bagpipes är värt mer än så.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0