Meningslöst förbud

Bokade biljetter till IF Göteborg - Häcken ivkäll. Längtar efter att få uppleva Nya Gamla Ullevi, och Sebastian Eriksson (uppväxt i Melleruds kommun) som ny lagkapten i IFK är ju ett extra plus.
På biljetterna stod en massa förhållningsregler och jag ställer upp på de flesta, men det är också förbjudet at ta med sig kamera och inspeningsutrustning in. Är inte det ett förlegat förbud, nu när i stort sett varenda mobiltelefon har en kamera bättre än de flesta kameror man kan köpa separat, och mobilerna ofta också går alldeles utmärkt att spela in ljud och rörliga bilder med.

Påminner om en gammal historia om Sven Jerring. Det var fotbollsmatch på Råsunda, men Sveriges Radio fick inte sända från arenan. De ansvariga ansåg att det kunder göra att folk stannade hemma vid radion istället för att gå på match. Jerring löste det på sitt sätt. Han betalade entrén för ett antal personer, och ungefär var tionde minut lämnade någon av dem arenan för att utanför informera Jerring om vad som hänt, och Jerring kunde sedan via radion vidareförmedla detta till svenska folket.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0