Inte högtflygande

Är det bara jag som undrar? Här ska de ta sig ut i rymden, långt från alla moln som oroar oss andra och så hindras de av lite dåligt väder. Runt jorden på 60 minuter, men de kan inte gå upp om det är molnigt, något som vilket passagerarplan som helst fixar.

Konstaterade att "Vem vet mest" är tillbaka på TV. Ytterligare en chans att sitta och stödda sig framför apparaten och verka som man vet allt. Tur att man inte står i studion. Var med i Minnesmästarna en gång för så där 19 år sedan. Svarde fel på ett par mycket elementära frågor om London. Så det är inte så lätt som det verkar.

Hade diskussion om klipptider på jobbet idag. En av kvinnorna skulle inte hinna gå på Friskis&Svettis för att hon skulle klippa sig. Jag replikerade att en klippning hinner man utan vidare med på lunchen, även om man äter först. Fick sedan på kvällen kvinnornas långtidsklippningar bekräftade när frun kom tillbaka från frissan kvart i sju. Som tur var hade jag väntat med att fixa maten, så hon kom just när rödbetorna var mjuka och fina. Visst är det gott, färska kokta rödbetor med stekt fläsk, potatis och en rejäl klick gräddfil med citroneppar i. Och så en lättöl till. Perfekt tisdagsmat.

Veckans övertydlighet är nog Melleruds skolmatsedel. De ska servera "köttfärssås och kokt spaghetti" samt "köttbullar och kokta makaroner". Någon av er som steker pastan eller äter den rå?

Ytterligare en del av plattskarvarna är nu ogräsfria. Mellanrummen fyllda med sand. Men mycket återstår, och gräsmattan börjar bli lite väl lång.
Nu ska jag lägga in ytterligare en vits på badjokes.blogg.se. Titta in, läs och skratta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0