Ja, ja ...

En liten news roundup:

Barbara i New York (som faktiskt jobbar med Sesame Street) berättar i ett mail att Spinal Tap har återförenats. Kul att ett band som aldrig funnits återförenas. För alla som gillar, och inte gillar, hårdrock är filmen "This is Spinal Tap" något av det roligaste som finns. Det säger sig vara "the loudest band in England". När alla andra har volymkontroller med 1-10 på har de 11.
Samma gubbar ligger bakom den hysteriskt roliga "A Mighty Wind". En fakedokumentär om hur ett antal folkmusikgrupper från 1960-talet återförenas för att hylla sin nyligen döda skivbolagsdirektör. Här finns historien om skivan som av ekonomiska skäl gavs ut utan borrat centrumhål. Rekommenderas mycket varmt!

Svininfluensan har fått ett officiellt svenskt namn. Den heter, håll i er, "den nya influensan". Yes! Där har de verkligen tänkt till. Men det var nog inte Göteborgare som kom på det, för då hade den nog fått heta "gamla influensan". Det är ju så västkustsborna döper nya företeelser. (Som fotbollsarenor och sådant.)

Swedbank må ha ekonomiska problem, men de har tydligen fortfarande råd att sponsra Lettlands ishockeylandslag, ett landslag som slog Tre Kronor. Tala om landsförräderi.
Förresten förlorade Danmark mot Norge med bara ett mål. Ett nytt bevis för at världen är galen. Danskar ska väl inte spela ishockey. Tacka vet jag de gamla tiderna när de i VM en gång fick stryk av Kanada med 49-0. De borde väl lärt dem hur ordningen i världen ska vara.

Oppositionen vill satsa mer pengar än regeringen för att möta krisen. Och var är nyheten? Det vill väl oppositioner altid. Det är ju dessutom helt riskfritt att föra fram idéer som inte kommer att förverkligas. Själv arbetar jag hårt för en Beatles-konsert i Mellerud. Men det blir svårt. Paul McCartney sa ju en gång, innan George H dog, att Beatles aldrig skulle återförenas så länge John Lennon var död.

Idag ska jag vara extra kulturell. Vernissage på biblioteket kl 1400 (fantastiska målningar, gå dsit någon gång den närmaste månaden) och körkonsert i Dalslands Center kl 1800. Och med lite tur kommer Theresa Anderssons nya skiva med posten. CDon skickade den igår.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0