Rolig historia

Stackars Drogba (fotbollsspelare i Chelsea för dem som inte vet). Här klagar alla på fotbollsspelarnas höga löner. Men när han vill dela av sig av sin rikedom genom att kasta upp ett mynt på läktaren ska engelska fotbollsförbundet utreda hans agerande. Han ville väl bara vara lite generös mot dem som betalat hundratals kronor för att se matchen, eller?

Idag fyller prins Charles 60 år. Grattis prinsen. Lite smolk i bägaren är att jag trots mina substantiella bidrag till den engelska bryggerinäringen och till landets folkmusikindustri inte blivit inbjuden till födelsedagskalaset.

Kan inte undanhålla er en rolig historia från the Fairport mailing list. Den har inget med Fairport att göra så ni kan tryggt läsa vidare:

Det är 2009 och en man blir stoppad vid entrén till Vita Huset. Mannen förklarar att han gärna skulle vilja träffa president Bush. Vakten förklarar vänligt att det inte går eftersom herr Bush inte längre är president. Mannen tackar och går.
Men dagen efter är han tillbaka och upprepar sin önskan att få träffa president Bush och får återigen svaret, denna gång lite mer bestämt, att det inte går eftersom herr Bush inte längre är president.
När mannen för tredje dagen i rad kommer och ber att få träffa president Bush tappar vakten humöret. "Jag har ju sagt till dig att herr Bush inte längre är president, är det så svårt att fatta?"
Mannen svarar: "Nä, jag förstår, men jag njuter så av att höra det."
Vakten replikerar: "Vi ses imorgon."

Håller med. Vi ses på bloggen imorgon.

Kommentarer
Postat av: miapalm

Tack för historien och trevlig helg

miap

2008-11-14 @ 15:13:47
Postat av: Ullabritt

Den var go'! Instämmer med Mia och önskar dig och familjen en fin helg.

Ses på måndag.



Ullabritt

2008-11-14 @ 22:40:49
Postat av: John-Erik

Bra historia, Vet du att Vita Huset har fått nytt namn? Det kallas numera för "Baracken"

Välkommen till DSF:s styrelsemöte på Måndag

2008-11-14 @ 23:41:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0